Ssese Islands Fotopagina - Vakantiebestemming.info

Vakantiebestemming.info
Reisverslagen en informatie
Vakantiebestemming.info
Ga naar de inhoud

Ssese Islands Fotopagina

Afrika > Oeganda

Onze rondreis in Oeganda zijn we begonnen met een boottocht van Entebbe naar een van de Ssese Islands. Na circa 3 uur kwamen we aan op Buggala Island. Langs het mooie witte strand lopend kwamen we in 15 minuten bij ons hotel Ssese Islands Beach Hotel. Het bestond uit een restaurant/bar gebouwtje en een aantal cottages. Het was gelegen aan het strand.

Tijdens ons verblijf op Buggala Island hebben we een rondwandeling gemaakt door dichtbegroeide bossen en rondom Kalangala. Hier liepen veel dorpskinderen een tijdje mee of keken ons schuchter aan. Bij Kalangala kregen we een goede indruk hoe men hier leefde. Na de buitenwijken kwamen we ook bij een palmoliebos waar  we veel roofvogels zagen o.a 30/40 wouwen en de Palm-nut Vulture. Deze grote witte vogel at de vruchten van de palmbomen. Na ook nog een spirituele grot bezocht te hebben waar veel vleermuizen uitvlogen zijn we teruggelopen naar ons hotel. Het was een relaxte wandeling.


_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Copyright - Disclaimer:  Gerard Meuffels - Henk Dijkman - All rights reserved
Contact via E-mail

Alle foto's zijn eigendom van Gerard Meuffels - Henk Dijkman
All pictures are property from Gerard Meuffels - Henk Dijkman

Informatie op de pagina's zijn verkregen via Wikipedia - Insight Guide - Capitool Reisgidsen - lokale folders en diverse internetpagina's.

Informatie redaktie-fotografen Gerard Meuffels - Henk Dijkman    
_____________________________________________________________________________________________________________________________________

© Alle foto's zijn gemaakt door Gerard Meuffels en Henk Dijkman
Terug naar de inhoud